Irmakkaymaz17 Merhaba. Başakşehir çam ve sakura şehir hastanesinde dogum yapan varsa tecrubelerını paylasırsa cok sevinırım. Birde pandemıden dolayı nasıl oluyor hastanelerde refakatçi ziyaretçi durumları vs.
Mrwodabasi 1 haftadir perinatoloji servisinde yatiyorum. Suan yanimda Refakatci yok. Bana verilen bilgide Dogum oldugunda kadin refakatci sarti var ve baba da ziyaret edebiliyor.
Irmakkaymaz17 Yanı suan yanınıza refakatçi almadıkları ıcın mı teksınız cok gecmıs olsun bu arada Mrwodabasi
Monorassa Mrwodabasi bnde perinatoloji servisinde 18 gündür yatış yapıyorum allahım izin verirse önümüzdeki hafta doğuma alicaklar beni senin sorunun nedir acaba
Mrwodabasi Irmakkaymaz17 refakatciye ihtiyacim yok suan. Kritik durumlarda olanlara refakatciye izin var ama refakatci degisimi kesinlikle yasak. Tek bir tefakatci kaliyor ve degisim yapılmıyor
Irmakkaymaz17 Mrwodabasi Rabbim sifa versin ınslalah sag saglim kavusursun bebegıne kac haftalıksın. Peki hastaneden genel olarak memnun musun
Mrwodabasi Irmakkaymaz17 tek kisilik odadayim ilgi alaka cok guzel genel olarak cok memnunum. Doktorlar da cok ilgililer