Sirinanne eezgik bende çok araştırıyorum ama iyi bir yer bulamadim online için. Bir de normalde olduğu gibi hareketleri kontrol edemeyecekleri için ekstra dikkatli olmak lazım.
Ebru9120 eezgik ben YouTube’dan tonic-pregnancy yoga yapıyorum. 5 bölümü var ben en çok ilk bölümünü sevdim her gün yapmaya çalışıyorum çok iyi geliyor:)
eezgik Sirinanne aynen öyle çok önemli bir konu ancak doğum için çokta önemli. Araştırıyorum bende. Kaçıncı haftadasınız
babysevgi eezgik bağlantı olarak değilde campallenin hocası dila bayrak ile calısıyorum kendisinin instagramına bakıp iletişime geçeblrsnz
Cheerfulmom babysevgi Bende bu cuma günü başlıycam biraz geç mi kaldım acaba bel agrılarım olunca aklıma geldi 🤦🏼♀️
babysevgi Ebru9120 ben gayet memnunum 18. Haftamdan bu yana calısıyorum 33 deyim suan . Deneme dersi ücretsiz deneyin kendiniz karar verin . Her deneyim farklı
Nida_Y eezgik online özel eğitim alıyorum, 8. Haftamda başladım 19. Haftadayım çok iti geliyor. Henüz hiç kilo almadım, vücudumda çok dinç 🥰 allah izin verirse doğuma kadar bırakmayı düşünmüyorum 🥰🙏🏻
Burcinisp88 eezgik özel eğitim bulamadım. Tembellik etmez isem youtube da video buldum. Onu yapmaya çalışıyorum. Olmadı 3 tur sitemin çevresinde yürümeyi adet haline getirmeye çalışıyorum 😀
Nida_Y eezgik benim yoga eğitmeni arkadaşım var normalde online vermiyor ama aynı şehirlerde değiliz diye bana özel ders veriyor 🙈🥺🥰