Papatyalavin Merhabalar bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım ilk defa deneyeceğim ama çatlama günü felan deniliyor onu nasıl anliyoruz bilgisi olan verebilirmi🙈
Aykem Papatyalavin adetiniz biter birmez başlatın sabah 8-10 ilk idrarla yapmayın öğlen 12-5 akşam 8-10 arası yapmanız lazım 2 saat önceden sıvı alımı yapılmamaşı ve iki çizgi aynı koyulukta yada t çizgisi daha koyu olmalı
fatosd84 Papatyalavin çift çizgi koyu oluyorsa yumurtlamaktadır t çizgisi kırmızı c çizgisi pembeyse çatlama oluyor
afrasil Papatyalavin canım c çizgisi hap koyu t çizgisi silik oluyor . Yumurtama olunca ikiside koyu oluyor aynı renkte ertesi gün yaptığın test siliklesmis olursa yumurtan çatlamış demekmis bu günleri değerlendiriyorsun
Aykem Papatyalavin çatlamada c çizgisi koyu t çizgisi silik olacak cnm ama yumurtlamadan sonra olacak bu
Aykem Papatyalavin rica ederim cnm sorun olursa sorabilirsin burayada resmini atarsan herkes cevaplar
mucizemi_beklyrm Çift çizgi koyu görene kadar günlük kullandığın testleri atma üzerine tarih yaz karşılaştır bende ovulasyon testiyle hamile kaldı canm takvim programları net olmuyor
Papatyalavin mucizemi_beklyrm evet ben iki kez ust uste kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim film felan cekildim bi sorun cikmadi birde bunu deneyeyim dedim🤷🏻♀️🥰
mucizemi_beklyrm Papatyalavin Papatyalavin bende öyleyim infertilite deniyordu. 3 kez tüp bebek tedavisi ve 2 kez aşılama sonrasında kendiliğinden oldu inşallah ovulasyon senin de işine yarar 🤲
Papatyalavin mucizemi_beklyrm insAllah bende şuan o branşta tedavi görüyorum hakkimizda hayirlisi insAllah 😍
Papatyalavin mucizemi_beklyrm insAllah bende şuan o branşta tedavi görüyorum hakkimizda hayirlisi insAllah 😍