dmt92 Zeyno14 Zeynep ismini ben cok istemistim esim istemedi. Peygamberimizin kizinin ismi kesinlikle Zeynep bence. Ipek evet cok havali bir isim ama tanidigim Zeynepleri tanidigim Ipeklere tercih ederim ☺️ isimlerin etkisine inanirim
ikizminikler Zeyno14 zeynep ismine bayılıyorum kızkardeşime bu ismi koydum şimdi kızlarıma koyamıycam 😂
Acemiianneee Zeyno14 Ipek çok zarif bi isim ama Zeynep in de anlamı çok güzel Babasının değerlisi, incisi demek .❤ kiz çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğü bir devirde bi adam çıkıyor (sav) ve kızına babasının incisi anlamına gelen bir isim koyuyor 😊😍
Zeyno14 Fulyag yaa benımde kız oldugunu ogrendıgım an hıc aklımda yokken bırden İpek olsa dıye gectı aslında zeynep dusunuyorduk sonra kararsiz kaldım 😊
Zeyno14 Acemiianneee evet işte tam da bu sebepten benım de kafam karısık. İpek cok kibar narin bir ısım. Zeynep anlamı cok guzel babasının süsü de denılebılıyor eşim cok istiyor ama ben ipekte karar verirsem ona da razı
Acemiianneee Zeyno14 Adıyla gelsin insallah isim zor biraz benimde kızım olacak InsAllah daha netleştiremedik :)
Zeyno14 Acemiianneee amiinn inşallah gercekten cok zormuş bu isim konusu hayatı boyunca tasıyacak sonucta sevecegı bır ısım olur umarım