12mers Kızlar ben 35 hafta oldum erken doğum riskim var bioderma tüy dökücü krem kullancam doğuma giderken doktorum olur dedi kullanan varmı yada zararı olduğunu bilen düşünen varmı
Esrahalit 12mers özel bölge ye çalınca permatik kullanmişsin gibi oluyo kökten dökmüyo çabuk çıkıyor hastaneden ciktiginda bile en az senin bir hafta özel bölgene dokunmaman lazim ama yinede sen bilirsin
12mers Esrahalit aslında lazere gittim önceden seanslar tamlayamadan hamile kaldık çok yok az var normal de de permatik yapıyorum karnım büyüyeli bilmiyorum ki nasıl yapsam
Esrahalit 12mers kar nın büyüdükçe zorlaşır biliyorum ama in anki pişman olabilirsin çünkü çabuk çıkıyor ve sürekli uğraşmak istemezsin Hele de dogurduktan sonrada uğraşma diye diyorum
12mers Aishka yazdım ya sonra hamile kaldım seans lar bitmedi idi diye öncesinde gitmiştim öğrendim bıraktım olmaz yasak lazer hamilelikte
12mers Aishka siz benle dalga mı geçiyor sunuz yazdıklarımı yanlış mı okuyorsunuz ben farkındayım gidilip gidilmeyeceğinin ama siz değişmişsiniz gibi geldi bende cvb veriyorum size bana gitme sakın diye uyarı da bulunuyorsunuz gitmem iyi ki dediniz
Aishka 12mers gidersen git ya bana ne Allah Allah iyilikte yaramiyo insanlara. Yanlis uyarida mi bulundum? Bu ne on yargi? Yanlis anlamis ola bilirim insaniz sonucda robot diyiliz. Iyiliyini dusunerek yazmistim yanlis yapmisim.