Emine32 İyi akşamlar arkadaşlar Bugün ayrıntılı ultrason vardı normal bebeğin beynindeki sıvı 6 ile 7 mm olması gerekiyormuş benim bebeğim 7.5 çıktı doktor önemli değil dedı 2 hafta sonra yeniden çağırdı böyle bir durumla karşılaşan var mı artış oluyor mu bilgilendirebilecek olan var mı
aysegull28 Emine32 benimde bebeğimde çıkmıştı. Çok üzülmüştüm. Herkes başka bir şey söylüyor canını sıkıyor hiç üzülme 1 ay boyunca hep üzüldüm ağladım ama çok şükür 1 ay sonra gidince yok olduğunu söyledi doktorumuz. Gene her gittiğimiz de mutlaka bakıyor çok şükür yok inşallah sizinde öyle olur 🙏🏻
Ssba26 Emine32 merhaba detaylı ultrason için gittiğim perinatolog da bana 10 mm nin altı normal demişti, kendi doktorum da önemli birsey olmadigini söylemişti, canınızı sıkmayın bnce Allah hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah 🤲
Emine32 aysegull28 sürekli bakıldı yazmışsınız kendi doktorunuz mu baktı yoksa perinatolojiye mi gittiniz utrason devlette perinatolojiye yaptırdım özele gidiyorum normalde kendi doktoruma da gitsem bakar mı
aysegull28 Emine32 kendi doktoruma gittim sürekli özele gidiyorum en başından beri. İyice baktı zaten kendisi çok ilgili kendiside geçer büyümez merak etme demişti. Öyle de oldu zaten özelde kendi doktorunuz varsa böyle böyle bir şey var deyin çok beklemeden gösterin bence
Nur-61 Benim bebeğimde de var beyninde sıvı 14 mm rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah