Selam kızlar hamişler sabırsızlar 😂 bende do ğur dum sonunda
bu sabah saat 04.17 gibi kızım mama için uyandırdı belimde daha önce yaşamadığım cinsten bi ağrı vardı yalancı sancıdır dedim yattım uyudum. Sabah 6 ya doğru eşim işe gitmek için uyanmıştı bende ağrıyla kalktım belim keskin bir sancıyla acıyordu. Eşime işe gitmesini kötü olursam arıycağmı söyledim eşim gitti 20 dakika sonra dayanamadım aradım inanılmaz sancılar giriyordu yarım saat içinde 5,4,3,2 dakikaya düştü kaynanami aradım arka sokakta oturduğu için hemen geldi beni sıvak duşa sokup giydirdi ve arabaya bindik eşim ben bağırdıkca hızlanıyırdu ama nasılım yokıyorum ortalığı 😂😂 hastaneye vardık doktor baktı ve 8-9 santim açıklık sen nerde kaldın diye kızıyor bana vallaha hemen geldim dedim 😂😂 sedyeye alındım bir yandan bağrıyorlar sakın ıkınma diye 😂 koştur koştur doğumhaneye çıktık bebeğin inmesi için biraz daha sancı çektim saat 7 gibi ben ne zaman doğrucam diyordum ebeye sakin ol az kaldı diye telkin ettiler beni allah razı olsun hepsi anlayışlı tatlı insanlardı sonra saat 7 20 ben bi bağardım geliyorrrr 😂😂😂 koştur koştur geldiler yatağa çatal takıldı ebem gizem hanım sağolsun 1 ıkınmada çıkardı oğlumu 3kilo 670gram 51cm doğdu oğluşum şimdi ankara şehir hastanesinde yatıyoruz yan yana. Darısı başınıza kızlar
size tavsiyem sancı anında bağırmayın balon üfler gibi nefes alın ıkımak hakkında araştırma yapın hareketli olın rabbim yardımcınız olsun 😘