ygyldrm Haftaya cumartesi antalya vakıf yaşamda doğumum doğumdan 1 gün önce covid testi zorunlu olmuş her şehirde aynımı mecburiymiş dr la görüşdüm
Didem9520 ygyldrm hastaneye bağlı bende 9 ekimde doğum yapacağım Allah nasip ederse Batıkent medikalparkta öyle bi uygulama yok
Deletedmom355 ygyldrm ben tüp bebek için yumurta toplamak için gittiğimde de 1 gün önce yatış yapıp covid testi yaptılar. Normalde yatışsız bi işlem ama oandemide böyle artık
Fuliaa90 Ben 5 Ekim’de doğum yapıcam ama bu hafta test yaptırdılar İstanbul’dayım evet zorunluymus ama saçma geldi bana yanı 1 hafta önceden test yaptırdım . Refakatcıye yapılmıyor .
Hdhdhd Didem9520 bende 9 ekimde doğum yapıyorum canim yenimahalle ortadoğuda 😅😅 sağ salım kucağınıza alın inşallah bizde de böyle bir uygulama yok doktor şüphelenirse bakar dedi zaten kendimiz suphelensek onlardan once biz isteriz niye riske atalimki
Gizemito Didem9520 Bende 6 ekimde yapacağım batıkent medical parkta inşallah. Cuma son kontrolümüz var ama doktorum öyle bir şey demedi banada 🤷♀️
Bktbll ygyldrm ben ankaradayım canım 12 ağustozda doğum yaptım ve covid testi istediler 1 gün öncesinden
Fuliaa90 Tulay_448 direk sürüntü testi diye belirtiyorlar bence hic abartılacak birsey yok sadece goxlerım doldugu için gozlerımı kapadım hani ıgne vs olmayı seven biriyim acı esgimde yuksektır ondanmı bilmkyorum ama 😅
EceElif Fuliaa90 acı eşiğinde baya yüksekmiş valla oğlumun doktoruna yapmışlar beyin biyopsisi gibi birşey dedi adam valla 😂😂