Nrykml Mhmtaff canım doktoruna sorarak parol alabilirsin hamilelikte parol kullanılıyor birde eğer karanfil varsa o minik karanfil cubuklar varya ağrıyan dişinin yanına koy ağzında beklet ağrıyı hemen alıyor
Ayse_gks Mhmtaff dişinol diye bı ilaç var canım eczaneden al pamuğa dok dişinin üstünde tut uyuşturuyor rahatlatiyo düzenli yap
Kaderaladag Mhmtaff karanfil yagı sür ada çayıyla gargara yap ve tuzlu suyla gargara yap eşim diş hekimi
Merinosunannesii Mhmtaff dişinol al ama sakın pamuğa döküpte koyma kusarsın kulak çubuğunu içine bandır öyle sür
emrahedaeslemfamily Dişinin üstüne ezilmiş sarımsak koy ağrısını alıyor . Fakat hamilesin kokusu umarım rahatsız etmez
Mhmtaff Karanfil koydum ama çok etki etmedi sirkeli tuzlu su ile gargara yaptım o da eh işte çok sızlıyor
Hira_meyren Mhmtaff sarımsak köy canim bende oluyorum malasef dış agieisndan önce bir gargara yapıyorum tuzlu su ile sonra sarımsak koyup bekletiyorum üstünde disin
Asel-meyram Benim dişim ağrıdıgında diş macunu sürüyorum hemn geçiyor uyuşuyor ve Kur’an biliyorsan yasin suresinin son ayetini oku bol bol çok etkili geçmiş olsun 😊