Mervesbora Kızlar ütüm arcelik en son çıkan 1 senelik ve toplasan 5 6 kere kullandım temiz kullandım ama ütüm den memnun degilim değiştirmek ıstiyorum öneriniz varmı 😊
HamzaMoms Mervesbora philips azur kullanıyorum cok memnunum annemin buhar kazanlı var ondan dha güzel geliyor performansı
Mervesbora Sna-1234 arcelik beko genelde aynı sizinkindede yanik kokusu geliyormu sanki ütü ici yanıyor her kullandığımda siyah duman atiyor
Esratt Mervesbora eğer bütçeniz uygunsa Philips Kazanlı alın zaten ütü de en iyi marka bence Philips. Yaklaşık 2 senedir GC9682/80 buhar Kazanlı modelini kullanıyorum ütü yapma sürem yarı yarıya indi. Zaten ütünün tüm yorumları bu şekilde.
Gigy Mervesbora benim azur serisi , Kazanlı değil ama takım elbise vs sürekli ütü durumunuz varsa kazanlı ideal diyorlar
minikcasper Mervesbora en iyi marka modeli bilmem ama ben Braun TS 745A 2400W Eloxal Tabanlı Buharlı Ütüyü kullanıyorum gayette memnunum 😃
sntn Mervesbora ütü ve süpürge makinesinde kesinlikle phılıps ütü olarak Kazanlı kullanıyorum 1 buçuk senedir annem 6-7 senedir kullanıyor çok güzel bir ütü