Yasmn05 https://hizliresim.com/iQADEg Kızlar doktr pozisyonu ck ktü bacaklarıda kıpır kıpır diye anck böle cekti ama kesin erkek mi dedigimde yüzde atmıs yetmiş dedi sizce bu pipi mi kordon mu ama iyice yakınlaştırıp bakmanız gerekiyo fareyi braktıgı yerin altnda hafif beyazlık var zor görlyo
Deletedmom54 Yasmn05 bana kız bebek gibi geldi mouse un altı bacak arası mı anlamadım ki bence bacak arası daha yukarda
Yasmn05 Deletedmom95 16 cnm işte cok yaknlaştırıp iyic incldktn snra ufaktn görünüyo doktr tam o pozisynu yakalayamadıgnı söledi ztn
Deletedmom355 Yasmn05 pipi gibi durmuş sanki ya kordon olsa biraz daha uzun dururdu sanki bu minik gibi 😂
Deletedmom95 Yasmn05 orda bi parlaklık var evet farkettim ama yine de erkek kesin diyemem. Zaten ilerleyen haftalarda gösterir ki cinsiyet için en iyisi detaylı ultrason u beklemek diye düşünüyorum 😇😇
Deletedmom95 Yasmn05 bende öyleydim canım 16 da gittim yok 17 de gittim yok göstermedi bi türlü 21 de öğrendik 😅😅
Deletedmom355 Yasmn05 biraz daha sabredin :) bnmde 13. hafta da kız dedi ama güvenemedim 17. haftadaki randevumuzu bekliyorum :)) sağlıklı olsunlar da gerisi kolay :)
Fulyazorlu30 Yasmn05 bi sıgara parsı 20 lira çok bişi değil bence yani baktırabılırsın bişi kaybetmezsin cnm😇benım dogru cıktı