Mervella34 Ben 33+6’yım ve ikiz gebeyim yarın kontrolüm var düzenli sancılarım sebebiyle doğumumun olma ihtimali çok yüksek , yarına dayanırlarsa 34+0 da doğacak gibi kızlarım 🥺
Denilotti Mervella34 anladım hayırlısı olsun.dogunca bizi neler bekliyor tecrübesi olan bir anne yazsa da içimiz rahat etse
Mervella34 Denilotti zor bir süreç olacağını tahmin edebiliyorum ama haftalardır bunun için hazırladım kendimi rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Mlk84 Ben varım ☺️ 34 sonu açılmam oldu nst düzensizleşti hastanede yatırdılar durmayınca 35 de sezeryan oldum
Kbraksy55 Mlk84 çok geçmiş olsun ve gözün aydın diyim öncelikle. Bebeğin nasıl küveze aldılar mı canım?
Mlk84 Mervella34 🤣 bebek ellerinizden öper ablası 13 yaşında delikanlı . 2950 gr doğdu küvöZe girmedi Sadace normal dogum zamanı gelene kadar çok sakin bir bebek oldu hep uyudu emzirmek için zor uyandırdık. Erken doganlar inanılmaz hızla kilo alıyor .siZin erken doğum riski mi var
Mervella34 Mlk84 ikiz oldukları için erken doğacakları kesin daha şimdiden düzenli sancılarım var 🥺 maşallah o zaman delikanlıya diyelim rabbim size bağışlamış sağlıkla yaşasın inşallah 🤲🏻
Mlk84 Kbraksy55 sağol canım yok küvöze girmedi bir sorun yaşamadık Kbraksy55 sağol cnm küvöZe girmedi
Mlk84 Mervella34 inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza. 35 den sonrası pek bir risk yaratmıyor genelde pozitif düşünün hep 🙏🏻
Utopikogretmen Yarın tam 36+1 oluyoruz ve zorunlu sezeryana alacak doktorumuz.cunku bebegimin suyu çok az kalmış.insallah sağlıkla kucagimiza alırız hepimiz bebeklerimizi…
Digez-44 Utopikogretmen bebeğinin suyu nasıl azalmış peki doktor birşey söyledi mi ? Yada sen suyunun nasıl boşaldığını anlamadın mı ? Bende 37 haftalığım ve 5 kez 1 dakika bile sürmeden lavaboya çıkmıştım su boşalıyordu ciş gibi
Caglab Utopikogretmen Ben de su an tam 35 haftadayim. Benim de suyum azalmis.cok riskli degil dedi doktorum. Ama 5 ekimde bakacak tekrar ve azalmissa dogurtmamiz gerekebilir dedi.Biraz korkuyorum. Allah yardımcınız olsun. 36 haftada pek riskli olmuyor bildiğim kadarıyla. Umarim benim bebisim de dayanır.
Utopikogretmen Digez-44 bebeğin suyu herzaman boşalmayla azalmiyor.bende öyle bir durum olmadi.zaten suyun azaldığını tutun kontrolde farkettim eder etmez önemlerimizi almaya çalıştık ama olmadi hayırlısı böyleymiş inşallah bugün sabah sağ-salim kucağıma alırım bebegimi
Utopikogretmen Caglab amin inşallah dikkat edin,bol havuç suyu,armut,süt bunları tüketim ve dinlenin,insallah hepimiz sağ-salim kucagimiza alırız bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻