ebru-33 ne demek normal kötü . Allah zaten biz insanlara dünyaya geliş şeklimizi normal doğumla nasip etmiş. Elbette zorlu durumlarda sezeryan yapılıyor ama normal doğum harika bir duygu . Hiç takılma canım seni korkutmaya çalışan insanlara. Ben 20 yaşındayım geçen sene martta oğlumu normal doğumla aldım kucağıma. Harika ötesi birşeydi. Hala yazarken dai gözümün önüne geliyor da gülüyorum.😊 elbette çok zor yanları var o sancılar falan ama, ya sonrası ? Onu ilk gördüğün an,dünyaya gelir gelmez koynuna vermeleri.🤩 hala unutamıyorum oğlumun dünyaya geliş anını. İnanır mısın oğlum 1 yaşına girdiğin de 2.bebeğimi istedim şimdi 33 haftalık kızıma hamileyim O doğum anını tekrardan yaşamak istediğim için hemen 2.çocuğumu istedim Rabbimde hemen nasip etti ve belimde fıtık olmasına rağmen yine normal doğum istiyorum çok dualar ediyorum. Herkesin vücudu farklı evet ama biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki bunu doğum anında daha da iyi anlıyorsun. Rabbim çok büyük güç ve sabır veriyor bizlere.
inşaallah sağ Salim kucağına alırsın,inşaallah hayırlı doğumun olur gönlüne göre canım benim.🤲🏻❤️