Zeynnpk mavi0811 baslarda oyle zaten. Hic yok. Boyle bir kac gun yapiyorsun. Iskta bakiyorsun guneste bakiyorsun ama yok. Sonra zamanla cizgi cikiyor gunler gectikce. Sabirla yapmak lazim
Zeynnpk mavi0811 elimde yok. Ama kendimden gordugumu diyorum sana. Yumurtlama ve catlama koyuluklarini. Onlari biliyorum.
Sermec27 mavi0811 ben ilk kez bu ay denedim canım ama olmadı nasip bakalım rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürür inşallah 🤲
Zeynnpk mavi0811 belirtiye gore hareket etme derim bastan itibaren yap. Yumurtlama ve ardindan catlamayi gorene kadar.
Sermec27 mavi0811 ben beklemeye sabretmeye negatif görmeye alıştım canım gec olsun güç olmasın vardır bunda da bir hayır 🤲
mavi0811 Zeynnpk bundan sonra oyle yapaym canım bide iste suphelenmiyo degilim pkoluların lh ları yüksek oluyoya hep acaba diyorum lh yüksek oldugu icin mi testlerim koyu çıkıyo oyle bise olur mu
Zeynnpk mavi0811 hep ayni koyuluk olur o zaman. Ama senin catliyor. Gorunuyor yani bariz. Hep doktorunda demis. Bir de pkoluyum deme. Sahiplenme rahatsizligini. Seni birakmaz o zaman. Pko var de.
Happykariner mavi0811 1 sene 1 aylık evliyim. Bende de olmuyor. 1 kürtajım malesef üstüne hamile kalamadım. Pskolojikmen çok yoruyor insanı biliyorum . üzülmemeye çalış
Zeynnpk mavi0811 kadın hissiyatımız duygularımız..sadece elinden geleni yap teslim ol. olmayan ayları demek zamani degil diye dusun. En dogrusunu Allah bilir.