Merve10090 GulnurMahmut evet bencede.. önceden bir karnın varsa daha tez çıkıyor karnın 😊🤗 rabbim dualarımızı kabul buyursun.
Ozlem8989 11 haftalık olduk bizde:) dün hamile pantolonu aldım. Önceleri gaz vardı ama şimdi normal pantolonlarımı giyince sıkıyor ve kasıklarıma ağrı giriyor. Gören anlıyor hamile olduğumu
KsmAnnesi GulnurMahmut benim 28 ci haftada cıkmıştı canım şuan 35 haftalıgım gören artık göbeğin çıkmış diyor 🤭☺️
Nur38 GulnurMahmut benim daha yeni yeni çıkmaya başladı doguma 1 ayım var Allah nasip ederse.. Halk dilinde iç karın genişliği deniliyor ya galiba ondan bunyeye ve vucudun yapisina gore degisiyor bence 😇
Deletedmom54 Merve10090 âmin inşallah ilk zamanlar çok şişkinlik oluyor , 13 hafta gibi daha da artıyor benim o haftalarda karnım şimdikinden büyüktü şu an 24 haftayim
threestar GulnurMahmut boyum 1.66 kilom 61 belli oluyor gayet karnım 17. haftamdayım biraz da şişkinliğim var tabi ama çıktı artık 😂 14. haftadan beri belirginleşmeye başladı daha çok
GulnurMahmut Homeless20 valla aynenn canım göbüş büyünce zorlancaz zaten böyle biraz daha rahat oluruz en azından 👍🏻👍🏻☺️
Jdiebsh Benim 20.haftamda cikti ufak ufak belliydi ama net olarak 20.haftada hamile oldugum belli oldu 💙
GulnurMahmut Homeless20 ay sorma ben de öyle diyorum kendime şimdi yüzüstü rahat yatıyorum yat yatabildiğin kadar 😂😂
aykhmedlee GulnurMahmut bende 16haftada az az çıkmaya başladı 17+3deyim yeni belirginleşiyo Ki daha geç çıkanlarda var çok avele ediyosun🤪daha çıkmazki😄inşAllah sağlıkla kucağına alırsın canım💕
GulnurMahmut aykhmedlee ben biraz çabuk olsun istiyorum kendimde çok tez canlıyımdır zaten normalde 🤭 hemen çıkıversin 😂😂😂
GulnurMahmut aykhmedlee inşallah canım Hepimizin evladını Sağ selamet hayırlı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin
nagsal-48 Gulbeste aynen hatta şu karnı kaplayan pantolonlardan almıştım ya da 4, 5 aylıkken giyiordum bol geliyordu üzülüyordum şimdi ise dar bile geliyor 😜