irva Balkuzu01 Valla ben 30+2 haftalığım daha hiç çatlamadım.İlerisini bilemiyorum her an her şey olabilir.🤣
mermaid-nm Balkuzu01 doğumdan sonra kilo verirken bile çatlayabilir böyle bir süreç garantisi yoktur:)
Miyne89 Balkuzu01 37 de çatladım tam az kaldi bitio derken ama çok fazla değil karnımın altından cok da takilmadim saglikla doğsun da cok derin değil en kotu krem lazer takviyesiyle gecer
gmzcvk Balkuzu01 bence tedbir almak lazim hic belli olmaz, bir bakmissiniz dogumdan sonra bir anda gobek azalmasiyla alinir, sansa birakmamak lazim
Arya12 Balkuzu01 37 de bir anda çatladım karnımın alt kısmında var ama çok değil inşallah artmaz hayırlısı 😊
Selinanne Balkuzu01 39 da bir sabah uyandım catlamisim diyeni duydum 😅 hiç belli olmuyor maalesef Ben 28 deyim 16 dan beri piyasadaki en iyi jeli kullandim 26 da bir uyandım catlamisim. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Genetik malesef
Oknsm Valla 34 e kadar hindistan cevizi yagi bebek yagi kakao yagi lierac krem tatli badem yagi nemlendirici krem kendimi adete bir pehlivan gibi yagladim sonuc catladim 😁 catir catir hemde