Sevdiss_17 Selcan1 yikayin bence yemin ederim 32 de yikadim asana kadar belimin agrisi yuzunden agliycaktim bugunde utuledim kizim var ona tatli yaoacaktim agridan pturdum kalkamiyorum bence erkenden yapin dolabina koyun
Erva_elvin Selcan1 Balkuzu01 irva Her ihtimale karşi yıkayip koyun bence.Hazir olsun cantalariniz..Ben 27 haftalik gebeyim.cogu seyi aldık.Eksigimiz pek kalmadi ve ablamlarin bebislerinden kalan kiyafetleri yikadim utuledim.koydum..yeni aldiklarimi da bu hafta yikayip utuleyip koyacam.Allah kısmet ederse.Zamanin ne getirecegi belli olmaz kızlar..Gittikce ağırlasiyoruz zor oluyor..Ayrica erken doğum olma ihtimalini de düsünmek gerekiyor bence..☺☺
Sevdiss_17 Selcan1 yok kuzum kizimdada vu haftalarda yikamistim dogumda verince hala mis gibi kokuyodu bide hemen cantaya koymuyoruzki ben dolabina koydum ustunu orttum 34 36 arasi cantami yaparken posetlere yerlestircem inan yemek bile yapamiyorum utusunu yaoana kadar agladim 😔
Bebekbal Selcan1 canım ben 30.haftamda yıkadım iki büyük hurca doldurdum,hurçlarıda yıkamıştım zaten..iyiki o zman yıkamışım şimdi 36 haftalığa doğru yol aldık hiç halim yok.dünde sadece ütüleyip yerleştiriverdim bitti hemen.
irva Erva_elvin Kesinlikle haklısın.Bizim de şuan tek eksiğimiz odası.Kendi evime geçicem tadilat var onu bekliyorum.Bütün eşyalarını annemin evinde yıkamaya başladık.Burada bırakıcam zaten üst dairesine geçiceğim için aşağıdan yukarıya taşımak eşyalarını daha kolay.Yarının ne getireceği belli olmuyor.😃
Cinarmom Selcan1 ütüyü yapin hurca yerlestirin hiç bisey olmaz doğum zamani yaklastigi zaman dolabına yerlestirrsiniz
Zuhal14 Selcan1 bende o civarlarda başladım 1 hafta sürüyo yıka ütüle falan anca olur 33 deyim bugünde çantamı hazırlıycam
sinber Selcan1 29-6 olduk çok şükür ikinci çocuğum olacak nasip olursa yıkama işlerini bitirdim ütüye başladım bence başlamalısınız yavaş yavaş çok yıka kurut ütüle derken ortalama en az 1 hafta geçiyor
mermaid-nm Selcan1 yıkayın bence ben 34te başladım mahvoldum ama. Yıkasın kurusun ütüle hastane çantasına ayır dolaba ayır derken bitmek bilmedi sanki dolabı hastane çantası hazır değilse bir hurç ayarlayın uygun yere içine yerleştirip sonra oradan dağıtırsınız
Naren1 Selcan1 34. Haftamdayım henüz yıkamadım memleketden annem gelicek onunkilerle yıkamayı düşünüyorum bekliyorum bakalım 🙃
Epifenomen Selcan1 ben de 30 da yıkayıp ütüleyip hurca kaldırmıştım hepsini bedenlerine göre ayırıp. Sadece çekmeceye yerleştirmesi kaldı inan şuan yataktan kalkacak halim yok 34deyim. İnsan gerçekten ağırlaşıyor.
Seymass Selcan1 35te başladım üç dört günde bitirdim kendimi yormadan canım, sanada öyle tavsiye ederim
Melisasey Selcan1 32 haftada da başlamak gerekiyormuş hazırlıklara zaten ufak tefek şeyler ama benim 3 günümü aldı ne olur ne olmaz