Ffc2224 Havinn49 lorin ile jinda cok güzel hatta ben bir yerde denk geldim kızın adı jinda erkeğin adı jiyandı baya begenmiştim
halitefe Havinn49 Berfin çok güzel bence ben Kürt değilim bilmiyorum ama eşim Kürt yeğeninin adı Berfin anlamıda kardelen demişti yanlış hatırlamıyorsam sade temiz karda açan çiçek gibi resmen yeğenide
Sirin-omer ZeryaArvînBeritanRonahîRosîda LorînNûjiyanSarînCejnaRojna AmaraLîlavNûdemMedyaDılda NûdaZîlanArjînHevalRotînda ArînAsmînHîvdaBejnaJînda
Sirin-omer Zerya…Arvîn…Beritan…Ronahî…Rosîda Lorîn…Nûjiyan…Sarîn…Cejna…Rojna Amara…Lîlav…Nûdem…Medya…Dılda Nûda…Zîlan…Arjîn…Heval…Rotînda Arîn…Asmîn…Hîvda…Bejna…Jînda
Minikbebek123 Havinn49 Kürtçe isimle dışlanacağını düşünüyorum .üniversite gibi ortamlarda .ilk izlenim olarak.
Ayssedmn Minikbebek123 kesinlikle dışlanır ve bundan 10 sene sonra 20 sene sonra ülkenin hali nasıl olucak bilmiyoruz Türkçe isimlerin suyu mu çıktı heval meval ne
Misssimsek Burcucsknr arjen ismini bende çok beğenirim. Üniversitede vardı arsen diye arkadaşım. Ama erkekti. Uniseks bir isim sanırım.