Burculicee Selamm kızlar biz 8 haftalık olduk nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamilelik göğüslerim çok hassas kokulara karşı aşırı duyarlıyım mide bulantısı hat Safa’da ve çok uyuyorum ☺️☺️ Sizler nasılsınız gelin sohbet edelim güzel annişler 🤗
nisanmaral Burculicee benim de 8+1, sürekli uyku hali ve aşırı duygusallık var 😅 midem hassas ama çok şükür bulantı kusma yok. Bugün doktora gittim tekrar kalp atışını duydum, içimde bir canlı olması hissi çok güzel 😍 doktor beni artık 12.haftamda çağıracağını söyledi bakalım zaman nasıl geçecek 😄😄 11 mayıs gözüküyor doğum tarihi olarak belki bi anneler günü sürprizi gelir 😅😅
Burculicee ozge-52 aynı valla bende tatlı yiyemiyorum acayip tost yiyorum deli gibi sonumuz hayır olsun ☺️
E-K-D nisanmaral özele mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesine mi? Çünkü benim doktorum 2 haftada bir kontrol için çağırıyor. Sizi bir ay sonrasına çağırması bana normal gelmedi. Çünkü kalp atışları devam ediyor mu gelişiminde sorun var mı bunlara sürekli bakılması gerekir diye düşünüyorum.
nisanmaral E-K-D ben doktorumun özel kliniğine gidiyorum. İlk öğrendiğim andan beri haftada bir gittim, bugğn de 12.haftada görmek istediğini ama istersem önce de kontrole gelebileceğimi söyledi.
NurcanB Merhaba kızlar, Rabbim nasip ederse 15 mayıs dogum inşallah🤲 2 gün önce randevum vardı, kalp atışını dinledim ☺️ 20 gün sonra gel dedi bana da , özele gidiyorum .