Ozlm111 Kızlar çatlak için hangi kremi kullandınız ve işe yarayan önerebileceğiniz krem veya yağ var mııı 🌸🌸
Snzen Ozlm111 frei öl ün yağını kullanıyorum aynı zamanda nemlendirici olarak da excipial lipo kullanıyorum karnımda çatlak yok 8. Aya girdim ama bacaklarıma sürmüyordum iç bacağımı fark edeli çok olmadı artık ora içinde kullanıyorum
Snzen Ozlm111 yani ettiğini düşünüyorum çünkü çok kuru bir cildim var bu zamana kadar olmadı umarım bundan sonra da olmaz birazda tabi genetik diyorlar bu çatlama olayına
gmzcvk Ozlm111 her dustan sonra ve gece yatmadan bebe yagi kullaniyorum, sabahlari da lierac jel kullaniyorum, aklima geldikce de normal nemlendirici krem suruyorum gun icinde, kenarlar, ic bacak gobek alti ve karin ustu..
y_tunc Ozlm111 canım benım ellerim cok sık tahrih olurdu niveanın buyuk boy vucud losyonunu kullanırdım sürdüğüm anda etki ederdi catlak içinde onu kullandım birde üzerine bebek yagı sürdüm hiç catladım olmadım birde sanırım genetik birsey catlak
Snzen threestar zaten çatlamalar 30 haftadan sonra başlıyor devam edin siz kullanmaya düzenli kullanınca olmuyormuş zaten ben de iki aylıkkken kullanmaya başlamıştım
Zuhal14 Ozlm111 bioil kullanıyorum 33. Haftadayım şuan memnunum bakalım son haftalarda da çatlamazsak iyi 😊
KoalasMom Ozlm111 Sabah lierac jel akşam bebek yağı kullandım canım komple vücuduma, sabah akşam haricinde her duş sonrası yine bebek yağıyla nemlendirdim kuru kalmasın diye 2 hafta oldu doğum yapalı hiç çatlamadım ☺️
Balkuzu01 KoalasMom bebek yağı ise yarar mi acaba ben niyeyse yaramayacgini düşünüyorum oyle bi his geliyor ama kullaniyorum da😁
Ozlm111 KoalasMom herkes lierac diyo bebe yağıyla kullanabilirim bidr benim cildim kuru cilt canım ya 😔
Ozlm111 Balkuzu01 internettede lierac ve bebe yağı aynı zamanda kullanımı etkili diyodu denemiş çatlamamış bence şans verilebilir 🌸
KoalasMom Balkuzu01 Ben lieracla beraber kullandım işe yaradı vallahi ve cildim aşırı kuru normalde pul pul dökülür yani 😂
KoalasMom Ozlm111 Canım benim cildimde çok kuru napsam nemlenmez yani ama işe yaradı 14. Haftadan itibaren kullanmaya başlamıştım 🌿