Ebrarbebek66 Kızlar bi kac yerde gördüm ve duydum kanaması olanlarin bebeği erkek olmayanların kız oluyormuş ne kadar doğru merak ettim cevaplamak isteyen olursa
Snszasla Ebrarbebek66 ilk defa duydum bunu ama alakası olduğunu sanmıyorum ilk haftalar enfeksiyon yüzünden lekelenmem olmustu cinsiyetimiz de erkek ama onunla alakası yoktur ya sanmam
Ayse10 Ebrarbebek66 kuzenimin yoğun kanaması olmuştu bebeği erkek, arkadaşımın da kanaması olmuştu bebeği kız, bunlar tamamen vücutla ilgili şeyler…
Ebrarbebek66 Rukiyealpteki sağlıkla kucağına alırsın ınsallh canım benim bende ilk defa duydum merak ettim sordum
Ebrarbebek66 Hullyaa her şeyi merak ediyoruz iste benimde kanamam var ama ben aşılama ile hamile kaldım ondan olabileceğini düşünüyorum
Ebrarbebek66 Snszasla canım aşılama ile hamile bu ikinci kez oluyor kanamam sebebi yok doktor tedavi ile hamile kalanların genelinde olur dedi yatıyorum öyle
Tuanazra Ebrarbebek66 iki kizim var ikisinde de defalarca kanama oldu su an 37. Haftada ogluma hamileyim hic kanama olmadi cok şükür
Tuanazra Ebrarbebek66 amiin allah razı olsun size de herkese de saglikla sihhatle kucaginiza alnayi nasip etsin inşallah