Ecem06 evet ben hiç ağrı yaşamadım.Ufakta olsa bi acı yaşamalımıydım bilmiyorum çünkü ebede birkaç kez ısrarla hiçmi hissetmiyorsun diye sormuştu ve ben hiçbişey hissetmiyordum.4cmde iğne yapıldı.İğnesi hiç acıtmıyor belden iğne yicem diye gözün korkmasın koluna yapılan iğne gibi acısı ki benim canım çok tatlıdır normal kan aldırmakta bile içim gider 😁 iğneden sonra 1 saat sürmedi doğumun olup bitmesi çok hızlı ilerledi açılma.İğneden sonra yarım saat ayaklarını uzatmadan yat dediler.İğne yapıldı 10dakikada uyuştu zaten bacaklarım, karnım, özel bölgem.Kuş gibi oldum o an çok güzeldi hiç ağrı sancı kalmamıştı 😍 yarım saat yattım 15 dakika kadar anca yürüdüm ıkınma hissi geldi ama ben bu kadar çabuk olacağını hiç düşünmedim yinede ebeye söyledim oda yatırdı baktı doğum başlıyor dedi ben şok 🙈 doktorum gelene kadar biraz ıkınma egzersizi yaptık doktorum geldi birkaç güçlü ıkınmada doğdu kızım 🙏 bir gram acı hissetmeden sadece ıkınmayla doğurdum kızımı.Bende de kalıcı bi ağrı kalmadı 48gün oldu çok şükür bel ağrısı falan kalmadı.Benim bi şikayetim olmadığı için kendi adıma rahatlıkla tavsiye edebiliyorum epidurali 👍 merak ettiğin ne varsa sor canım cevaplayayım elimden geldiği kadar