Snm_07 Merhaba sevgili anneler su an 38+6 haftadayım iki haftadır kontrole geliyorum ve bebiş gecen hafta 2800 gramdı bu haftada 2825 gram bu durumla karşılaşan var mı acaba doktorum normal dedi ama bir de size sorayım dedim 🤗
melikeuyanik Snm_07 evet canım olabiliyo bi hafta 500 gr almıştı bi hafta 100 gr almıştı doktor normal artık dedi
Tuanazra Snm_07 35 haftalik 2800 du 36 haftalık yine 2800 cikti. Yarin 37 haftalık olacagiz bakalim degismis mi Yoksa alacaklar😔
Snm_07 melikeuyanik bizim de öyle oldu canım ya bir hafta 2500 dü diger hafta 2800 oldu iki haftadır da 2800 de sayıyoruz kiloyu gectim de saglıklı sıhhatli kavusalım bebişlerimize
Snm_07 Tuanazra neden alacaklar ki bizim doktor normal dedi ama kimi zaman kilo almada duraklama olabiliyormuş
Tuanazra Snm_07 plesentadan bebege giden kan akimi ya da damsr direcli hale gelmis ve bebegi besleyemiyor olabilir dedi. Yarin gorecegiz insallah🤔
Snm_07 Tuanazra Allah yardımcın olsun insallah kuzum saglıklı sıhhatli kavusalım evlatlarımıza insallah 🙏