Fatma2277 Kızlar sabah doktora gittim %70 erkek dedi. Böyle olup da değişen var mı? Bugün 12. haftadayız.
Rym1904 Fatma2277 bende 13. Haftada öğrenmiştim ve hala aynı 🥰benim de oğluşum olacak Allah’ın izniyle sağ Salim kucağımıZa alalım İnşAllah
Fatma2277 Rym1904 inşAllah. Benim biraz kız yatkınlığım vardı. Doktorun odasından gülerek çıktım eşim de kız zannetti ben öyle çıkınca. Hala kız sanıyor daha söylemedim 😂😂😂
Fatma2277 Zegooo kız denilince erkeğe dönme ihtimali oluyormuş. Ama erkek diyince kıza dönme ihtimali biraz zor oluyormus
Fatma2277 ecembugra53 6 Ekim ilk yıldönümümüz. Normalde o gün söyleyecektim. Şimdi korkuyorum gider kız eşyaları alır gelir diye o yüzden bugün kutu hazirladim akşam vericem 😂😂 eşimden başka sağır sultan bile duydu 😂😂😂
19231923 Fatma2277 yok öyle bişi etlimin ilk erkek dediler sonra kız oldu 😂 doktorların gözü görmüyor herelde iyi
ecembugra53 Fatma2277 hahaa😊😍 ver canım iyi yaptın bende eşime cok sürpriz yaptım sürekli Doğum günü evlilik falan iyi olıyor valla 😊 Saglıkla gelsin minnoş
Fatma2277 19231923 😂😂 dur aman diyeyim sağır sultan bile duydu erkek olduğunu değişirse herkesi tek tek tekrardan aramak zorunda kalırım 😂😂😂
Fatma2277 Mervetekmn ama ben rüyamda da görmüştüm ya birisi bana bağırıyordu senin çocuğun erkek erkekk diye