NaimeYilmaz Seyda26 Doktorum hep diyette bir insan nasıl beslenırse öle beslen az sık ve saglıklı der. Bu sayede orantılı kılo aldıgıma ınanıyorum bebısımın saglıgıda yerınde bu laf sizede rehber olur umarm ama kılo vermeyı dogum snrasına bırakmalı veya uzmanlara danısmalısnz 🙏
FeriDEniz Seyda26 doktorum yürüyüş önermişti. Hamur işi ve tatlıyı da mümkün olduğu kadar az yememi söylemişti bana.
Esmakaya Seyda26 ben canım ilk başlarında doktor hep dikkat edeceksin diye diye öyle bi kafaya takmisim ki 13/kilo verdim tabi kilolu hamile kalınca bide
Sevcansevcan Şuan aynı durumdayım çok aldm kilo çok😕53 le hamile kaldım 32 hafta şuan 67 olmuşum şok oldm
Nehir35 Sevcansevcan ya brn napayım yaa 56 ile hamile kaldım 24 haftalığım daha ve 63 oldum ağlıcam artık
Elizz Sen bir can taşıyorsun canım benim zayiflamayi aklından geçirme. Eğer çok kilo aldı isen zaten doktorun uyarmıştır. Biraz beslenmene dikkat et ama sakin diyet yapma.
Elizz Bende 33+6 yim tam 20 kilo aldım bacaklarım komple çatladı ama yapacak birşey yok. 37 kilo ile hamile kaldım.simdi 57 olmuşum.
Zeykem Suan 24 haftalıgız 45 le hamıle kaldım 52 yim normal mı garıpmı anlayamadm ama almak ıstıyorum 65 e kdr cıkarım ınslalah dıyorum ve uzerımde kalır😂 hayatımda ılk defa alıyorummmutluyum😁😁😁
Gisoo 57 ile hamile kaldim 63 kiloyum 31 haftalik gebeyim.cok kilo verdim 1 ayda 6 kilo almisim bende sok oldum 😂
2prensessannesi Elizz ay dikkat et dogumdan sonra benim kuzenimde senle ayni durumdaydi dogumdan sonra eski kilosuna dondu
Elizz gizem_dilbaz Inşallah canım. Kendi isteğim ile o kiloda değildim zaten kucuklugumden beri hep zayıftım maalsef. Bir hastalığın da yok çok şükür ama şuan 57 kılıyım inşallah vermem .