Ebru2403 Kızlar kanimda çok az bi tık enfeksiyon çıkmış doktor idrar tahlili yaptı o temiz çıktı kandakine bisey demedi normalmi
2artiikizannesi Ebru2403 canım bende sağlık ocağında yaptırmıştım bendede idrarda yok kanda enfeksiyon çıktı dediler kadın doguma gttim ordada yaptırdım arayacakdi doktorum daha aramadı bende bekliyorum valla ne çıktı acaba bı sıkıntı olurmu olmaz mı
Fyyzzynp Ebru2403 bende çıktı canım 28. Haftalarda 1 ay boyunca öyleydi ama ilaç falan vermediler bol sıvı ve vitaminli şeyler ye dediler sadece yarın 37 hafta oluyorum ayın 18 inde kan verdim temzilenmişti enfeksiyon bi sorun çıkmadı umarım seninki de tez zamanda geçer😍
2artiikizannesi Ebru2403 atesin falan oluyormu dediler ateşim falanda olmuyor Allah’a şükür bol su icmemi dedi sağlık ocağındaki birde kadın doguma gtmemi söyledi iste
Ebru2403 Fyyzzynp inşallah zaten doktorum.oylr aşırı bi enfeksiyon yok dedi çok hafiften var gibi konuştu yarın budha vericem kan bakalım inşallah hep gitmisti
Mucizeninannesi2 Kanda ki normal canım bende de çıkmıştı sağlık ocağı doktoru baya korkuttu ama doktorum hamilelikten dolayı kan değerinde enfeksiyon var gibi görünüyor önemli değil dedi