Narminmila Selam kızlar hamilelikte böbrek ağrısı yaşayan varmı aranızda? 21+2 hamileyim ve 1 haftadır sağ böbreyim ağrıyo. Tahlillerde de bi şey çıkmadı neden olur ki?
Deletedmom95 Narminmila böbrek genişlemesi olmuş olabilir çoğunlukla sağ böbrekte oluyormuş üroloji doktoruna görünebilirsiniz. 28 haftalığım bizde de başladı ağrı doktorum demişti bu şekilde
Narminmila MiniKaya yok ultrasonda baktırmadım kontrole de 15 güne falan gidicem o zaman baktırırım artık. Sizce sorun olurmu bebeğe ?
MiniKaya Narminmila yok canm büyük ihtimalle böbrek genişlemen vardır çoğu hamilede oluyor bu bebeği şöyle etkiler enfeksiyon yapabilir ama genel olarak anneye sıkıntılı bir durum doktora gittiğinde söyle zaten kendi ultrasonda göremezse seni ürolojiye yönlendirir
Narminmila Deletedmom95 peki ya siz ne yaptınız tedavi oldunuzmu? Bi de normal doğuma engel mi canım bu durum?
Deletedmom95 Narminmila hayır çok fazla genişleme olmadığı için suan sadece takip ediyor doktorum. İlerler ise “idrar yollarına stend takılacak lokal anestezi ile. Bol su ve sağ tarafına yatmamaya özen göster” dedi doktor. Benimde aklıma takılan acaba normal doğuma engelmi sorusu idi. Onun içinde “ ne normal ne sezaryen doğum a engel olmadığını doğumdan sonra da o stendin çıkarıldığını” söyledi 🤗
AE1621 Bendede böbrek gelişmesi var canım, doktorum beni ürolojiye gönderdi agrılarım şiddetli bir hal aldığı için. 18 mm e kadar büyüme var ve daha cok büyürse eğer ve Ağrı yaparsa kateter takılacakmış 😞 inşallah öyle birşey olmaz.
Narminmila Deletedmom95 yaaa içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim canım.Bol su da içiyorum ama sizde ağrılar oluyomu yine?