AhmetKalan 17+1 haftalık hamileyim. Son iki haftafır gece uykuda kalp çarpıntısıyla uyanıyorum geceleri uykusuz , husursuzluk ve tedirginlik oluşuyor başına gelen ya da nasıl atlatacağımı bilen lütfen yardım edebilir mi
Aliahlas AhmetKalan bende ayni sekildeyim 25.hftadayiz genelde gunduzleri oluyo benim doktoruma sordum kardiyolojiye yonlendirdi ona gidicem 😔
ZeynepDemiraglar AhmetKalan 32hftalıgım Şuan yatakta bogulacam sanki nefes Alamıyorum rahat rahat 😌 Bebegım Saglıklı olsunda
Mihribank AhmetKalan bende 17+2yim. Nefessiz kalıyorum otururken bile. Bebek yukarda olduğu zaman böyle oluyormuş ablam da yaşamış aynı durumu. Son aylarda da bebek büyüdüğü için daha çok oluyormuş diye biliyorum
KubilayGizemzkan AhmetKalan hiç gecmedi 33 i. Haftamdayım aynı 😒 limon sık iç çarpıntı gelince bi o iyi geliyor bide kansız kalmamaya calıs oda etkiliyor baya
AhmetKalan Aliahlas benimde geceleri çok yoğun oluyor gece uykusu yok iki haftadır. Gittim kardiyoloji normal dedi
AhmetKalan Mihribank kardiyoloji de bana sen 4 aylıkken böyleysen 8 inci ayını falan düşünemiyorum dedim çok tedirgin oldum şimdi geçmiyor günler nasıl bitecek diyorum 😔 aslında bebeğim söz konusu panik yerine onun sağlını düşünmem gerek ama bunun kaygısı herşeyi unutturdu gece olsun istemiyorum uykumda bunu yaşamamak için