Arsu1661 S-r-p allah yardımcın olsun cnm yavaş yavaş yaparsın herşeyi bol bol zaman var daha işi de bırakmışsın rahat olur bundan sonra senin için
Semra93 Anurbasgem verirsin ya dert etme kendine.bebeklerimiz sağlıklı olsun kilolu olsakta olur 🤗🤗🤗🤗
Fatma1606 Ebru_06 bende aynı şekilde 31. Haftadayım bir aydır aynı sıkıntıyı çekiyorum hafif uykuya dalar gibi oluyorum sonra nefes nefese uyanıyorum 😒
Ebrugur2019 Endiselianne20 ben yıkamadım yıkamak için can atıyorum da havalar biraz daha soğusun diye bekliyorum 😂
Atesbocegi Ozgsgr ben duru granül aldım instagramda da takip ettiğim mühendisinoğlu da tavsiye ediyordu içeriğini inceleyerek paylaşım yapan biri sen de bir bak derim önerdiği başka markalar da vardı
Ozgsgr Atesbocegi o sayfayı bende takip ediyorum ama o kdr çok şey öneriyor ki en güzeli kullanan birinden tavsiye almak o yüzden soruyorum teşekkürler 🌸
Arsu1661 Benim kokulara özellikle beyaz sabuna alerjim olduğu için uni baby aldım hem deterjan hem yumuşatıcı memnun kaldım yıkadım eşyalarını kokusu yok denilcek kadar az ve alerjimi etkilemedi ☺️ Tavsiye ederim