DeryaAkyel Merhaba anneler ve anne adayları şuan 15 haftalık hamileyim 11 12 haftamda iki kere kanamam geldi ikisindede durdurdular şimdi her gün lekelenmelerim geliyor hep pıhtı gibiydi iki gündür az pıhtı var ve sıvılaşmaya başladı korkuyorum hiç sıvı gelmemişti yaşayan varsa böyle bişi bilgi verirmisiniz acil..
Bernaaa DeryaAkyel canım ben yaşamadım ama acil gibi duruyor,imkanin varsa acile git de baksınlar yada doktorunu ara,şimdiden geçmiş olsun,rabbim evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallah...
Gazel DeryaAkyel Hemen dktra gitmelisiniz pregeston verirler iğne yaparlar ama ihmal etmeden dktr gidin lütfen
Nur40 DeryaAkyel bende 8 haftalıgım benşmde 6dan beri öyleydi progestan kullandım devamlı doktor gozetımındeydım elhamdulıllah dunden beri tek bir damla gelmiyor. Doktorunla irtibat halşnde olun bol dinlenin verilen ilaçları aksatmayın en kısa zaman atlatırsınız Allahın izniyle..
NezihMeltemAcar Düşük tehliken var mı yanı doktor öyle bişey söyledi mi. Doktora git canım ihmal etme kötü şeyde düşünme görümcemın kanaması hep oldu ama haftaya Doğum yapcak kısmetse. Herkesin bir degıl. Ama git muayeneni ol derim
DeryaAkyel NezihMeltemAcar düşük tehlikem var ama iki iğne bir hap verdi hergün kullanıyorum ikisini de ayrıca yatcaksında dedi yatıyorum da ama lekelenme sıvı gelince tedirgin oldum bilemedim napsam
DeryaAkyel Gazel progestan iğnem de var hap da var kullanıyorum ikisini de hergün hemde ama lekelenme sıvı geldi iki gün birer kere napsam bilemedim
Gazel DeryaAkyel inşllah önemli birşey yoktur dktr gidin ihmal etmeyin ama Doğuma kadar kanaması olanda oluyor