Sltncnb Merhaba kızlar avrupa yakası detaylı ultrason yer ve ücret memnuniyet hakkında önerilerinizi yazar mısınız. 18. Haftadayız 20-22 hafta gibi yaptırmamız gerekiyor araştırma fikir amaçlı olur herkese de.. şimdiden teşekkürler 😊
Anurbasgem Sltncnb ben İstanbul Mecidiyeköy de Dr. Aytül Çorbacıoğlu na gitmiştim . Zaten detaylı ultrasona perinatoloji uzmanı bakması gerekiyor. Gayet memnun kaldım tavsiye ederim. Özel muayene olduğu için fiyat açısından biraz tuzluydu fakat detaylı çok önemli o yüzden parasını göz önünde bulundurmadık.
monaroza Sltncnb Dün bakırköyde bilson görüntüleme merkezinde yaptırdım çokta memnun kaldım her yerini tek tek gösterdi doktor bize renkli renksiz çıktılarını raporunu cd sini de aldık tavsiye ederim
tugce67-67 Sltncnb canım altan cebeciye yaptırdım 1 sene önce 600 tl vermiştik.22.haftamızda önermişti doktorum öncesinde organlar tam gelişmiyor demişti
monaroza Sltncnb Yok perinatoloji uzmanı değildi fiyatı da ben doktorumun yönlendirmesiyle gittiğim için indirimli 400 liraya yaptırdım normal fiyatını bilmiyorum ama telefonla bilgi veriyolar