KardelenYB Kızlar doktorlarınız kaçıncı haftada aldı bebeklerinizi benimki 39. Haftada alacağım dedi ya I bu 38+ bilmem kaç mı yoksa 39+ bilmem kaç mı demek hangisinde alacak yani 🤗
Tugbasahin07 KardelenYB planliydi.doktor catin dar diyince ama az bekledik bir hafta daha kontrole gittim evet catin dar çocuk nasi çıksa omzu sıkışabilir diyince ertesi gün sezeryan aldi
KardelenYB Tugbasahin07anladıö normal giderken aniden sezaryene donmuş sanırım ondan bekledi o kadar 40. Haftada almış çünkü
KardelenYB Pinkbaby sanırım ya kasımın ilk haftası yada ekim son haftası zaten benim haftalarım cumartesi yenileniyor tam hafta gibi yani
Marayy KardelenYB canım bu ay kontrole gittin sanırsam 39 da alacaksa beni de o zaman alır kesin bir problem yoksa ben Kasım’ın ilk haftası diye düşündüm
KardelenYB Marayy 2 haftada bir gidiyorum kuzum 36 fan sonra tek haftaya düşecek gitmem bugün konuştuk fıtığım fan dolayı sezaryen alacağım tehlikeye atamam dedi 39. Haftanda alıcam dedi benim ekimin son haftasına geliyor
Mirazannesi KardelenYB benimde öyle dün kontrole gittim 3 haftaya alırım dedi heyecan bastı belden aşağı olacak sizin nasıl olacak
Marayy KardelenYB şuan kaçıncı haftadasın ben 34 de girdim bir de 31 de gitmiştim bu hafta gidicem ziyaretçi olayını konuştunuz mu Doğum ücreti fotoğrafçı vs
KardelenYB Ozgebtn benim cımartrsiye geliyor tam o tarih ya bir iki gün önce alır düye düşünüyorum bende 🥰