Esrabayrakdar GamzeArslan ya bnde bu konuyu merak ediorum doktoruma doğumda sordum yok istemiyorum kullanmanı dedi acaba bi süre mi kullanmıcam yoksa hiç mi istemedi nie istemedi onu anlamadım 😕
DenizelikDikilita GamzeArslan merhaba ben ilk dogumumda 15 gun sonra kullandim. Bi sikinti yasamadim. Ne zarari olabilir ki. Hatta kayinvalidem dogumdan sonra ertesi gun gobegimi çarsafla sikica sardi. Gobek kalmasin diye.. valla işede yaradı😀
Nslhnfdn GamzeArslan etrafimda ki insanlardan biliyorun 2 3 gun sonra kullanamaya baslamislar ve gobegi toplamis bende bi problemim olmazsa kullanmayi dusunuyorum
Esrabayrakdar GamzeArslan evet bende öle biliorm tamm doğumdan sonra karnım indi 7kg birden verdim sonra 3 daha verdin ama göbeğim et yığını gibi yumsacık sıkılaşması için kullanmak istiorm bebeğimi kontrole götürdüğümde tekrar sorcam bakalım ne dicek Sizde sorun bakalım ne dicek ?
Senaakif Ben Allah izin verirse Doğumdan çıkar çıkmaz kullanacağım normal Doğum olursa karın da dikiş olmazsa bazı doktorları anlamıyorum korsenin ne zaarı olabılır ki ya sormadım düşünmüyorum da sormayı 😂