sehrikarabulut Gzmars canım ben çamlıca erdeme gidiyorum 5 sene önce gittim aynı doktoruma ikinci gebelim 32 haftalık yine aynı doktorum tülay kaya iletişim halindeyiz numarasnı veriyor bir durum oldunda yazıyorum hemen whatsaptan
Unlukacar Gzmars canım bende kartal da oturuyorum Pendik medicalpark Şeyma Araz a gidiyorum Kartal da istediğim gibi doktor ve hastane bulamadım
Busraveminisi1 Gzmars Pendik medical park Şeyma Araz a gidiyorum ve telefonunu veriyor ne zaman bir sorum olsa her türlü ulaşabiliyorum
Serpil34 Gzmars Küçükyalı da özel delta hospital. Tahir tosyalı doktoru öneririm ben ona gidiyorum çok başarılı bi doktor Babacan bi adam ve sürekli telefonla herseyi soruyorum. Öneririm
Busraveminisi1 Gzmars 25 haftalığım ilk günden beri Şeyma hocamlayım enerjisi konuşması ilgisi acil durumlarda yaklaşımı bambaşka tek bir olumsuzluk görmedim
Deleted5544 pendik medipolde doğum yaptım cok memnun kaldım benim doktorum canan acar demirdi ama saadet ünsaldan da memnun olan cok var muayene 120 normal doğum 2250 sezeryan 2750 yada 3000 (zam gelmiş çünkü emin değilim o yüzden)