07elf Merhaba anneler 🤗 dantelli lohusa takım bakıyorum sabahlıklı fakat istediğim gibi bulamadım. Şık olmasını istiyorum fotoğraf çekimi için , diğerlerini sade ve düğmeli alacağım. Var mı sizin baktığınız beğendiğiniz siteler ☺️
Semanurry 07elf lohusa avm den 1519 kodlu tam set aldım ürünün kumaşı o kadar güzel ki yumuşacık pamuk gibi pijama takımı alt üst gecelik ve sabahlık olarak aldım 300 tl ydi ama açıklara göre daha uygunları var tesettürlüler için fiyatlar böyle
Bsraskmn 07elf tesettürlümüsünüz bilmiyorum ama ben aldığımın linkini bırakayım çok güzel kumaşı yumuşacık sadece gecelik tek başına baya iç gösteriyor sabahlığı giyincede hafif yine oluyor. Ben içine rahat bi kumaştan içlik tarzı bişey diktirmeyi düşünüyorum fotoğraf çekimi için kullanacağım zaten. Bir de hangi geceliği alırsanız alın ekru renk alırsanız zaten %100 iç gösterecek kurtuluşu yok. https://ty.gl/fuswmdv
07elf Bsraskmn bakmıştım bende buna açığım ama bnde iç göstermesine takıyorum ya hepsi de böyle sanırım 😕
Bsraskmn 07elf evet malesef bütün ekrular iç gösteriyor imce pamuklu kumaş olduğu için. He özel dikim farklı bir kumaştan yapılırsa yada astarlı falan olursa anca o şekil olur