gmzcvk Merhabaa, bahsettigim urunu kullanan var mi? Suanda trendyolda indirimde ve hakkinda hic kotu yorum gormedim ama canli canli kullanan varsa yorumlarini bir de burdan almak isterim.
Hazalperi gmzcvk valla bende bi ara araştırdım tam alacaktım iki kişi denk geldi happykidsde memnun kalmamışlar hiç falan onlar öyle diyince hevesim kırıldı
gmzcvk Hazalperi aa trendyoldaki yorumlarda bir tane kotu yok tek eksiginin biberon basligi olmayisi demis iki kisi, sonra n11de gordum ordaki yorumlar da gayet iyi
symslmz gmzcvk ikili olanında biberon başlığı var zaten aralarında 20-30 lira fark var ama satıcı soruları kısımlarını da okuyun benim kafamı karıştırdı
Hazalperi gmzcvk valla bende gördüm o yorumları tam alacaktım foruma yazdım sonra bir kişi çok iyi demiş 2 kişi çok kötü demiş kararsız kaldım ikinciel lansinoh falan bakıyorum şimdi
symslmz gmzcvk maalesef her markada boyle yorum yapanlar illaki var medela da bile var o yuzden işimiz zor 🤦🏻🤷🏻♀️
gmzcvk Hazalperi tutumluanne diye bir site var ordan bakin isterseniz, ben ikinci ele su koronadan dolayi cok sicak bakamiyorum bebegin direkt olmasa da beslenme araci olacak 🤷🏻♀️ cok kararsizim o yuzden
Hazalperi gmzcvk ya işte bulaşık makinasında dezenfekte ederim sirke ile diye düşündüm ama Yüksek derece de kararsızım hala
Hazalperi Hazalperi şimdi baktım da joker de lansinoh ikili 380 TL eğer joker uygulaması indirip hesap açarsan 20 TL daha düşüyor 360 a geliyor canım haberin olsun diamond ile çok fark kalmıyor tereddüt edersen