Hilal93 Daha sezeryan gününe var deyip rahat rahat otururken gece suyumun gelmesi ile ve 6cm açıklıkla sezeryan doğuma girdim 🤷♀️ Ah bu sabırsız bebişler Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah şimdiden 🤍🤲🏻
Nlgn16 Hilal93 Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah ben de senin gibi hissetmeden atlatırım 😇🥰
Ayca6868 Hilal93 aa dogurdunuz mu Allah saglikli uzun omurler versin size ve yavrunuza kac haftaliktiniz acaba 😊
Hilal93 sedasuzan 38+2 zaten haftaya kararlastırmıstık ama olduğundan fazla hareketli bir bebekti derdim hep bu önce gelir diye öyle de oldu 😂
Mrft Hilal93 gozun aydin cnm 🙏👶🏻peki sancin olmadimi bende 1 haftam kaldi ins😂nasil suyun patladi ne hissettin dogum nasil gecti birz bilgi werirmisin taze anne
Fatmagzl33 Hilal93 aaa kız doğurdunmu sen allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hadi darısı başıma bize dua et ❤️
Gizemito Hilal93 Ayy gerçekten miiii 🙊 Bende 6 Ekimi bekliyorum rahat rahat umarım oğluşum sürpriz yapcaz bana 😬😂 Çünkü hala kendi valizime koyacaklarımı koymadım her şey hazırda neyi bekliyorum bilmiyorum 🐣🤩
Hilal93 Gizemito benim hiç öyle çantam teferruatlı hazır değildi suyum gelirken hazırladık kayınvalidem ile 🤪
Yigitalpinannesi Hilal93 Ayyy canim ya gozun aydin birgün araliklarla dogum edicektik ama seninki sabirsizlik yapip gelmis cok sevindim gule gule buyut insallah ❤
Belinaynannesi Hilal93 aaayy sizdemi doğurdunuz aynı gidiyorduk sizinle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🌺❣️❣️🐤