durununannesii Hanımlar az önce lavabodan çıktığımda kırmızı pıhtı halinde küçük bi parça düştü bu nedir nişan böyle bişey mi korkmalımıyım?
Dilara1503 durununannesii isterseniz bir doktora gidin içiniz rahat etsin doğum başladıysa illa su gelmesi beklenmez
Cansucasalin Sümüksü halınde ise nişan gelmiş olabilir Tanı başka birşeyden kaynaklı da olmuş olabilir kaçıncı haftandasın canım ?
durununannesii Cansucasalin 37+4 canım böyle pıhtı şeklindeydi kaç gündür yoğun sümüksü akıntım oluyodu zaten
Eliff_67 Merhaba bnmde bu sabah sarimsı sümüksü akıntım geldı bırde gece ıkı kez iç çamasrm ıslandı hafıf bişekilde acaba nişan mi bnde merak ediyorum agrılarmda gelıyor arada
Gulsen4224 durununannesii nasılsın cnm peki bebeğine kavuştun rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🌺🤲🏻
durununannesii Gulsen4224 çok sağol canım ağrılarım oluyo ama onun dışında çok şükür iyiyim bu kadar olduğuna şükrediyorum yavruma kavuştum darısı sizlerin başına inşallah 🤲🏻♥️
Gulsen4224 durununannesii ne güzel canım onlar olacak hemen geçer inşallah miniğe kavuştun ya şükür inşallah bi an önce darısı tüm annelere 🤲🏻🌺