izmirlih35 Nazli2727 evet serklaj rağmen 36 37 çok iyi inşalalh bende görürüm 🤲 tüm bekleyen anneler de görür 🤲 maşallah canım sağlıcakla al kucağına inşallah 🧿🤲
Tugbaal Nazli2727 ya masallah serklajli olup bu haftaları gordugunuz icin kacinci haftada serklaj olmustunuz acaba
izmirlih35 Tugbaal daha önce düşüğüm oldu bu hamileliğimdede Rahim ağzı kısalığı tanısı kondu o yüzden serklajlıyım. Erken doğum riskim var canım.
Halidemat Tugbaal bugün 25 gün oldu daha iyi şükürler olsun anne sütünü 12 ml veriyorlar kilosu artıyor 32 haftalık bugün .34 olunca emzirmeye çağıracak inşallah
merve90 Nazli2727 maşallah artıı yıtmışsınız siz paçayı bende kızımı 36da doğurdum 2 yıl önce böbreğimin üstüne yatmış kızım çalışmıodu sğrekli enfeksiyon oluodum
Zeynepli1234 Nazli2727 benim doktorum 36dan sonrasını erken doğum saymıyoruz demişti . Özel hastane sezeryanla yapar diye düşünüyorum
HGa Canım benim 10 ekimde sezeryanım var bebeğim ters ve çok kilo almıyor maalesef doktor alacak 38+3 oluyor o zamanda
Elifkzlcn Tugbaal Çift rahim var bende oğlumu 29 haftalık doğurdum 1 ay kuvezde kaldu ama ilk hamileligimde bilmiyordum sonradan öğrendim 16. Haftamda rahim boyum ölçüldü 44 mm çıktı o yuzden ameliyata gerek görmedi doktor
Sermec27 Nazli2727 canım benim de daha önce 2 kaybım var su an hamıle değilim ama hamile kalırsam doktorum 37 de alırız dedi ben sezeryan olduğum için senin normal dogumsa önceki kaybın belki suni sancıyla 38 de alırlar