Gzmzhr İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum şuan daha hamileligin başında doktora gittiğimde çekilmesi lazım demişti. Şuan dayanamıyorum çok ağrıyor 34. Hafta da çektirmekte bir sakınca olur mu. Lütfen acil yardım. Şimdi bile gidip çektirmeye niyetim var çünkü.
ozlemtopal Gzmzhr doktoruna sor canım benim 20’lik dişimi 31. Haftada çektiler. Dayanamıyorsan çektir derim artık tıp eskisi gibi değil hamile olduğunu söylersen ona göre hareket ediyorlar
Ahsend49 Gzmzhr karanfil koy ağrıyan yere canım biraz sabret uyuşturuyor bir müddet sonra. Ben öğrenciyken 7 24 karanfil tutardım dişimde ilaç içmeyi bile sevmiyorum diye
Gzmzhr ozlemtopal doktoruma yazdım şimdi bakalım cevap verirse hemen hemen gidip çektircem dayanılır gibi değill. Lütfen dua edin çok canım yanıyor 😔
Mucizemsinseenn Gzmzhr geçmiş olsun benimde aşırı dişim ağrıyor ve çekilecek bende dayanamiyorum 31 haftalık hamileyim doktorunuz yazdığın da bana da döner misiniz 😔
Gzmzhr Mucizemsinseenn tamam canım büyük ihtimalle sabah döner aslında aramak istiyorum ama bu saatte cesaret edemiyorum