Seda1208 Civcivsu açılma olduğunu nasıl anladınız doktor kontrolünde mi benim de hiç sancım yok ama doktor hiç açılma varmı diye bakmıyor 🙄
Civcivsu Seda1208 açılmayı başka türlü anlayamazsınız zaten ebenin bakması lazım. Benim ilk çatı muayenesinde 1 cm çıkmıştı
betull58 Benimde 5 cm açılmam var yatış vermişlerdi iöza atıp çıktım kendi sancım yok çünki 3 gün oluyo hala tık yok yarın kontrolüm var
Civcivsu betull58 ebem bana evim yakın olduğu için gidebilrisin dedi. Bende sancı gelsin diye dua ediyorum artık
Dtufann Civcivsu 35+3 de benimde 1 cm çıktı ebe muayne etmişti doktoru göremedim cuma gidicem sizin ne kadar sürede ilerledi acaba acilmalariniz doğum yakın diye mi dusunmeliyim 🙈
Dd1619 Civcivsu Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ama o gelen nişan olmayabilir çünkü nişan gelince bir gün içinde doğum olur diye biliyorum
Civcivsu Dd1619 yanlış biliyorsunuz çünkü nişanı gelip 1 hafta bekleyenler var açılma gerçekleşmediği için :) zaten ebem dedi nişan diye
EsmaAsena Dd1619 yanlış biliyorsun kuzum.. %50 silinme ile 4 cm açıklıkla 80 şerde sancıyla ve suyum ve nişanlım gelmiş olmasına rağmen 5 gündür çekiyorum acılarını. Allah bir avazda kavuştursun inşallah 🤍🤍🌼
Dd1619 Civcivsu anladım doğrudur ozaman benim en geç 6 saat sonra doğmuştu etrafımdada hep öyle oldu o yüzden öyle diye biliyodum Allah kolaylık versin
Civcivsu Dtufann perşembe günü 1cm di pazar günğ nişanım geldi. pazartesiye kadar 4 olmuştu salı günüde 5 oldu :) bu kişiden kişiye değişen bir şey aslında 1 2 3 cmle 1 hafta 2 hafta hatta 1 cm ile 1 ay bekleyenler var.
Dtufann Civcivsu ben muayneyi olali 5 gün falan oldu nişan gelmedi ara ara ufak sancılar dışında başka bir belirti yok birdahaki muaynede daha net belli olur hayırlısıyla zamanında gelir inşallah dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor