4281094 Benim ilk hamileliğim 16+4 te hissettim, doktorum 18-20lerde hissedersin ilk gebeliğin demişti ama ben hissettim :)
halitefe 4281094 bende 16+4 de falan seğirme şeklinde hissettim canım 17 de kayma şeklinde doktoruma sordum normal hissedebilirsin dedi zaten ilk gebelikte en erken 16. Haftada hissediliyormuş zayıf ve karın kaslarında çok sıkı değilse hiisediliyor yani
Huriyeolgn 4281094 bende 16 da hıssetmıstım ılk baloncuk patlaması gıbıydı sımdı 18 im hala baslamadı sımdıye kadar 3 kez hıssedebıldım canım ama bagırsak olmadıgından emınım😂
threestar Sibelkursat her bebek aynı olmayabilir doktorlar öyle diyor ama gerçekten çok hareketli bebekler erken hissedilebiliyor ayrıca annenin zayıf olması ve karın içi kasları herkeste farklı, ben de 16. haftadan beri hissediyorum doktorum normal olduğunu söyledi bebek çok hareketli hiç durmuyor doğunca napacaksınız bakalım dedi hatta😬
4281094 Busraveminisi1 evettt aynı ifadeyi bende kullanabilirim sanki pıt pıt yapar gibi ve saniyelik hareketlerdi :)
Busraveminisi1 4281094 evet kısa anlık güzel oluyordu erken anlamıştım bende ilk gebeliğim olmasına rağmen şimdi 25 haftalığım ve tekmeler fena😂🙈
4281094 halitefe evet çok fazla karnım çıkmadı sanırım çabuk hissettmem bundan biraz araştırdım heryer öyle yazmış dediğin gibi 😊
Bittercikolataa 16 hafta civarı hissettim nabız gibi 🥰 simdi 19+4 cok şükür sırt üstü uzaniyorum elimi koydugumda hissediyor sanki hemen tepki, veriyor sesime elhamdülillah bugunleri yasatan rabbime🥰
4281094 Bittercikolataa en merak ettiğim şeydi ya huylanırsam diye merak ediyordum :) çok farklı bir duyguymuş allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mkblgrlyn 4281094 16. Haftamin icindeydim seyirme oldu bole annemdeydim. Anne gobegim titriyo üst uste 5 kez falan oldu dedim. Bebek hareket ediyor dedi cok sasrmistm 🥰 o kadar guzeldi ki. Kelebek var gibiydi icimde. Simdi de balık varmıs gibi hissediyorum 😁
4281094 Maviss1525 aman iyi olsun da dövüş olsun yeter ki sağlıklı olsunlar orda olduklarını hissettirsinler :)
Bittercikolataa 4281094 bende cok merak ediyordum ama simdi hep hareket etsin hic hareket etmem 😍 Amin kuzum isteyen herkese nasip etsin rabbim
Busraveminisi1 Attent ilk gebeliğim diye ben biraz fazla dinliyordum kendimi ne zaman hareket edecek diye fazla kilomda yoktu ve karnım erken çıkmıştı sanırım onlardan dolayı erken hissettim 🥰