Sule_Ktn Ayyy kızlar sonunda doğurdum Rabbime binlerce kez şükürler olsunnn 29 Eylül 5 buçukta kızıma kavuştum tam 40 haftalık suni sancıyla aldım yavrumu sorusu olan varsa alabilirim 🤲🌼
Fyyzzynp Sule_Ktn ayyy gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün dua etmen yeterli son 3 hafta ❤️
Sule_Ktn Fyyzzynp Rabbim sağlıklı bir şekilde en az acıyla alabilmeni nasip etsin canım son dayanamam dediğin an daha çok zorla kendini ❤️
Fyyzzynp Sule_Ktn amin inşallah sende huzur içinde büyütürsün bi ömür inşallah ❤️anladım canım çok teşekkürler
Meryyyyy Sule_Ktn benim 40+1 oldu kanala girmemiş daha😔başka bir engel yok normal doğuma ama kanala girmediğiniçin 41 de sezeryanla alcam dedi doktor çok moralim bozuldu korkuyorum ameliyattan😔
Sule_Ktn Mervenur_kcbs yok kuzum açılmam sıfırdı suni sancıyla açılma yapıldı kanala inmişti ama bizim minnak. Suni sancı dan da kesinlikle korkmayın çok hafif veriyorlar en son tamam dayanamam diyosun zaten o zaman da bebişini alıyorsun Allah ın izni ile ❤️🤲
Sule_Ktn Meryyyyy canım bol bol merdiven çık daha 1 haftan var merdiven çıkmak çok etkili kanala girmesi için
Asel61 Meryyyyy hiç korkmayın benim de ilk çocuğum du 13 gün önce bebeğim kilolu olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım aksama ayağa kalktım ertesi gün daha yatmadım kendim kalktim yattim yani korkulduğu kadar kötü değildi ben belden uyuşturma oldum
Mervenur_kcbs Sule_Ktn ya ben suni sancıdan hiç korkmuyorum aslında bana kalsa şimdi hemen şurda sancı versinler doğurayım 😂🙈
Sule_Ktn ZeynepBulut ben beklemek istemedim hiç sancım yoktu normal sancım dahi yoktu gelir gelmez bilemedim suni sancı kabul ettim