Kalp-1996 Merhaba Sezaryen Doğumu hakkında konuşalım istedim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim tüp bebekle hamile kaldım 🙏🏻 Şuan 32+2 haftalıkım Kasım’ın ilk haftası Doğum olabilir dedi doktorum siz ne durumdasınız kızlar 👋🏼
Asel61 Kalp-1996 ben yeni sezeryan oldum belden uyuşmalı korkulduğu gibi değil 3 buçukta ameliyat oldum akşam 9 ’da ayağa kalktim abartıyorlar ertesi gün daha hiç yardım almadan kalktim yattim yürüdüm üstünü degistirdim sonrada hiç yatmadım hep ayaktaydim
Damla________ Kalp-1996 ben 2017 de genel anestezi oldum sorunsuz geçti hersey ama herkesin vücudu bir değil o yüzden ne desek yalan olur
Kalp-1996 Muberraonur Benim korkularım var ya sezaryen olucam ağrısız gitmek istiyorum hastaneye kaç haftalık Doğum yaptınız
karsiyakalianne Ben de şuraya çöksem… Belden yapılan iğneden çok korkuyorum ve dokunuşları falan hissettiğimde de paniğe kapılıp ortalığı birbirine katar mıyım diye endişeleniyorum 😔
Asel61 karsiyakalianne hiç korkmayın 13 gün önce doğum yaptım belden olan iğne o kadar açtırmıyor sinek ısırığı gibi yapılırken bebeğini düşün
Kalp-1996 Kızlar ben tetenoz aşısı olmadım hala doktorum gerek yok dedi olmalımıyım sezeryan ameliyatında komple bayıltmıyolarmı niye belden iğne yapılıyor
Muberraonur Kalp-1996 bende ameliyatlardan çok korkuyordum ama mecbur o bebiş bi şekilde karnından çıkıcak ben böyle düşünerek Artık ne olucaksa olsun diyip dua ederek ameliyata girdim zaten bayılttılar bişi anlamadım 😀😂 uyanıncaya tabi ağrı çektim ama hepsi geçiyor zamanla
Muberraonur Kalp-1996 bebek anne karnında beslenemiyordu ve tansiyonum sürekli çok yüksekti doktor riske atmak istemedi ikimizide erken doğdu minik kuşum ama yanımda mışıl mışıl uyuyor çok şükür 😇😍
Kalp-1996 Muberraonur evet doğru allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size inş bilgileriniz için teşekkür ederim 😊 🙏🏻
Kalp-1996 Eylul68 allahım sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin canım odaklanmamakta çalışmaz doğuma sadece bebekleri düşüncez burada herkes yazmış bişeyler herkesin tecrübesi farklı oluyo kişiden kişiye değişiyor