Anne54 Kızlar tatlıdan daha çok tuzlu yani turşu aşeriyorum sizce ye ekşiyi çıkar ayşeyi lafı doğrumu varmı turşu yemek isteyip kızı olan 🙂 Ve siz neler aşeriyorsunuz 🙂
Hvvakpln Anne54 bence alakası yok canım ben deli gibi turşu limon yiyodum tuzlu şeyler seviyodum ama oğluşum olcak tatlıyı çok seven biriydim ama diksindim resmen
Mucizem199 Anne54 turşu limon acı ekşi tuzlu çok yiyorum hiç tatlı yemedim şimdiye kadar 7aylik olduk kızım olacak inşallah 🙏😊
Reyyhan Anne54 2 hamileligimde de eksi tuzlu yedim tursular salgamlar limonlar erikler ilki kizim oldu 2. De kızmış 🥰
Reyyhan Anne54 2 hamileligimde de eksi tuzlu yedim tursular salgamlar limonlar erikler ilki kizim oldu 2. De kızmış 🥰
Oykuuu24 Bu aralar hep limon yiyorum ya🤪 aynı zamanda turşuda çok yiyorum. Canım hep ekşi şeyler cekiyor. Kızım olacak inşallah❤️🤰🏻
Mihre Anne54 2 gebeliğimde de canım acılı,ekşili şeyler çekti kii normalde tatlı düşkünüyüm ama 2. oğlumu bekliyorum🙃 hiç alakası yok öyle şeylerin.
12340 Anne54 Valla hamileliğimin başlarında hep ekşi yedim kız olur dediler 5aydan sonra tatlı yemeye başladım şimdide aşırı tatlı yiyorum mesela Cinsiyetimiz erkek Doğum bu hafta yada haftaya olacak 🤷💙
9ay10gun Anne54 ilk 4 ay asla tatlı bisey yiyemedim tiksindim ki çok severdim çikolata tatlı ne olursa olsun gözüm kapalı yerim normalde:) 4 ay sadece ekşi şeyler yedim erik turşu fln kızım olacak:)
minigim__1 Anne54 bende portakal ve mandalina asermistim ilk herkes erkek dedi ama kizim olacak inşallah 🤗