Wonderwoman Edauznl başlamaya da birlir canım ben suan 13 haftalık oldum bir kere bile ne midem bulandı ne kustum nede tiksindim maşallah diyin kendime 🧿😆.. kendini şartlandırma ama bende senin gibi merak etmiştim her hamileye soruyordum ☺️☺️
Mervetly Herkeste farklılık gösteriyor. Benim 7. Hafta bitmişti 8 e girdiğimde başladı şanslıydım çok az sürdğ 14. Hafta da geçti😊
Ipek0z Edauznl bünye meselesi o. Bende hiç başlamadı sadece birkaç gece bulantım olmuştu o kadar😊 şimdiyse hiç yok 13+5teyiz😊 eğer bulantın falan olmazsa çook şanslısın demektir😂
Ipek0z Wonderwoman maalesef göstermedi 🙄 baktı doktor göremedi bir saat yürüdüm, çikolata yedim meyve suyu içtim yok yine açmadı🙄 çatlıyorum meraktaan amaa😅 5 ekimde gidicem inşallah bu kez belli olur 💜💜
Wonderwoman Ipek0z ☺️☺️ inşallah öğrenirsiniz benimde yarın kontrol um bakalım 13+0 oldum belli olur herhalde cinsiyeti gösterirse tabi ☺️☺️
Nisanurunannesi3850 6 haftaya girmeden basladi 11+2 yiz devam ediyor bulanti kusma Allah yardimcimiz olsun vallahi özendim bulantisi hic olmamislara😂
Inci20192021 Edauznl bende mide bulantisi iki hamileligimde de olmadi ama istahsizlik oldu bide mide agrim oluyodu.
Ozlem05 Edauznl 6. Haftamda tam anlamiyla basladi 8+6dayim suan durmadan devam ediyor sudan bile midem bulaniyor