YyEsra Guzel anneler herkese merhaba Sabaha kadar çok fazla kalkıyorum acıkınca tansiyonum düşüyo gibi oluyo ellerim uyuşuyo sizde olmusmuydu Yiyorum yarım saat sonra tekrar acikiyorum 😀😀
Gozde_ YyEsra Merhaba canım☺ bende sürekli lavaboya kalkıyorum uykumu alamıyorum bu yüzden 🤦🏻♀️ 6-7 gibi uyandığımda da aşırı acıkmış oluyorum 🙈
SrpCiveKl YyEsra bende varım arkadaşım bende aynı durumdayım elim ayağım titremiyor ama miğdem ağrıyor kaç haftalıksınız bu arada arkadaşlar ben 16+5 haftalığım
bebisiminannesi YyEsra bende belli araliklarla oyle ac oluyorum ne gorsem yemeliyim modunda ama sonra geciyor😊
Anm merhaba cnm🤗 bende öyle oluyorum, acikincada midem agriyor yemek yedikden sonrada agzim bir türlü durmuyor birşeyler yemem lazım😂😂
YyEsra Gozde_ kesinlikle uykumu alamiyorum bendee 🤰😑 gece kalktigim da meyve yiyorum sabaha kadar saat basi kalkiyoeum o yuzden ekmek yemiyorum tosun gibi olueum diye korkuyorum 😂 saat 9 bucuk şuan ve ben hala uyuyamadim😣😣
Neslihannteo Lavaboya gitme çok sıklaştı artik uyuduğumu anlamiyorum bende yemekten kalkiyorum hemen bir seyler aliyorum yanima hep bi yeme isteği ☺
YyEsra Neslihannteo vay bizim halimize 😄 Ben doymak istiyorum ama çocuk doymuyor hep yemek istiyor diyorum eşime inanmıyor 😂 çocuğu da nasıl bahane ettin hemen diyor 😂 takılıyo gerçi önceden geceleri uyanıp saat başı biseyler yemiyodum😛😀⚘
YyEsra SrpCiveKl tatlım 13+3 💙 ben yemeyim biraz bekleyim açlık hissim gider diyorum ama bekledikçe siddetleniyo bayılacak gibi hissediyorum kendimi
Neslihannteo YyEsra aynen ya valla bende öyle bir sey yemeden yatmiyorum ama bebegimiz için her sey degil mi ☺🙈
YyEsra Keriminmutluannesi 😂 aah ah kilo almayacağımı bilsem dünyayı yerim ama ne yazıkki doğurduktan sonra kalacak olan müthiş kilolarimi 4 gözle beklemiyorum😁🤣😀
Keriminmutluannesi YyEsra ben düşünmemeye çalışıyorum şimdiye kadar 20 kg aldım bugün yarın doğururum digye düşünüyorum fazla kilo almışım gibi sesleniyo ama görüntüde yok sadece basenler büyüdü😁
Neslihannteo YyEsra siz kaç ayliksiniz kac kilo aldiniz ben kendimi tutamiyorum birde kilo diye acilan sohbetlere bakmiyorum herkes 5-10 kilo aldim diyor ☺☺
YyEsra Keriminmutluannesi ay bana da kalcan kalkmış pek bi havalarda diyolar 😂😂 görüntüde bende de yok ama ben uclardayim 13+3 daha ilerisini düşünmek istemiyorum 😁 Allahtan boy varda giderim var 😂