Deletedmom360 İlişkiden 11 gün sonra kanda beta cıkar mı ? Yarın doktor randevum var kan versem cıkar mı ? Bide aşırı bel ağrım ve kasık ağrım var . Dün gece bi kanamam oldu kırmızıydı başta sonra sonra kahverengi oldu. Bi iki saat gördüm başka gelmedi
Nisa46 Deletedmom360 Bende başka sebepten doktora gitmiştim doktor hamileyimdir diye benden hormon testi istenişti(yani beta)sen durumu anlatırsan senden de ister
Birgul Deletedmom360 adetinize kaç gün var?? Ben 4 gün kala 12.29 değerle öğrenmiştim çıkabilir de bi deneyin ama çıkmazsa üzülmeyin erkende olabilir
Deletedmom360 Gizemnaz_ neden aynı gün almıyorsunhz😔 sizin ovülasyon testlerinizi gördüm siz yüksek ihtimal hamilesiniz🤗
Gizemnaz_ Deletedmom360 cnm saglik ocagina vermistim.oyuzden ertesi.gun oldu valla bilmiyorum ki umidim.gitti biraz cunku erken gebelik yaptim negatif.cikti yarin bakicam.artik insallah vardir
Deletedmom360 Gizemnaz_ belli bi adet döngüm yok maalesef ama ben bi önceki gebeliğimde 11 12 günde yapmıştı teste cıkmamıştı ama 17. Günde cıkmıştı o yüzden cokta az olsa ümidim var😞
Deletedmom360 Birgul yani şüphelenmemin sebebi dün olan kanama ve suan gelmeyişi ilişkiden 10 gün sonra kan gelmesi ve bunjm saatlik olması sonra bel ağrım var kasıklarımda da bseyler hissediyorum
Birgul Deletedmom360 benim göğüslerim cok şişti ve dokunamıyodum akıntım oldu baya ara ara kasık ağrısı benimde hastanede bi işim vardı eşim cok ısrar etti öyle kan verdim 12 değerle öğrendim şimdi 7. Haftadaym Pazartesi kalp atışı için gidecm