Zehra333 Ya adet biter bitmez başladım bugün tam 2 gündür uyguluyorum resmen o beyaz parçalar kahverengi leke İle birlikte atılıyor resmen sapsarı enfeksiyon atıyorum bebekten ziyade mantar ve enfeksiyon feci bi hal aldığı için deniyorum o beyaz katı parçaları bile söktü attı resmen temizliyor tavsiye eden herkesten özellikle @TunarinAnnesi @Tunarin_annesi kuzum çok sağol resmen sapsarı beyaz parçalı enfeksiyon attırdı 2 günde hemde 15 gün aralıksız üşenmeden uygulayacağım sabah kaynatıyorum işe gitmeden ılıyınca içip gidiyorum alışkanlık oldu hem ☺️ Mucize bence deneyin kızlar
kevserkara Zehra333 hamileyken yapılıyor mu acaba bir bilginiz var mı yada doğum sonrası ne kadar sürede yapılabilir ?
Pcoslubiranne Zehra333 Dıger postunuzu da okumustum.Ilik içmeyeceksiniz suyu agiz yakacak sekilde iliktan sicak olacak.Yudum yudum iceceksinjz.Fayda saglayayim diye zarar verirsiniz kendinize.Ibrahim Saraçoglu üzerine basa basa söylüyor.
sevaalya Ay nasıl yaptınız acaba tarifini verebilir misiniz ? İdrar sarı ve ilişki sırasında beyaz parçalı akıntılarım oluyor, mantar ilacı kullandım krem ama etki etmedi iyi gelir mi acaba
Zehra333 sevaalya sabah ve akşam aç karna 2 bardak hazır suya 1 beyaz soğanı 4 e bölüp atıyorum 5 dakika kaynatıyorum ılık olunca süzüp içiyorum 2 gündür parça parça sapsarı enfeksiyon atıyorum
Gulfemsultan Fatma2277 eskiden istemeyerek hamile kalan kadınlar çocuklarını düşürmek için soğan suyu içerlerdi. Bu nedenle sakın hamileyken içmeyin
Gulfemsultan kevserkara eskiden istemeyerek hamile kalan kadınlar çocukarını düşürmek için soğan suyu içerdi. Sakın hamileyken denemeyin bebeğinizi kaybedersiniz
Zehra333 Happybsrn değilmişim sağolsun al bi marka mağduru oldum yine 😂😂😂 bu aralar birkaç ay olmasın zaten ☺️ Yoluna koymam gereken şeyler var biraz
Fatma2277 hhb53 yok canım öyle fazla bişey yok. Yanma, kaşıntı vs bişey yok da hani bişey varsa geçirir diye yapayım demiştim