Nry8082 Merhaba hamilelik öncesinde omega 3 kullanan varmı,Bu covid 19 dan dolayı bagısıklıgım güçlensin diye çörekotu yagı ve omega 3 kullanıyorum.Bebekte istiyorum fakat zararı olurmu hamile kaldıgımda bilgisi olan varmı ???
Merveturksoy Nry8082 omega3 herkesin kullanması gereken bir sey çocukların bile asla zararı olmaz çörekotu hakkında bir şey diyemem ama :)
[silindi] Nry8082 bende gebelik hazırlık için gecen ay omepa Q10 kullandım doktor verdi fakat vucuduma agır geldi 6-7 tane yag bezesi çıktı bıraktım. Ama çok saglıklı
Dilek0809 Nry8082 ben zaten kullanıyordum doktoruma sordum devam edebilirsin dedi ayrıca araştırdım ve yumurta kalitesi için de çok öneriliyor omega3 bir bakın netten yumurta kalitesini arttıran besinler diye
Nry8082 Merveturksoy Ben üc ay kullanıp 1 ay ara veriyodum devamlı fakat hamilelik olursa zararı olurmu siye tereddütte kaldım.Omega3 ün kan sulandırıcı öZelligi oldıgu icin acaba dedim
Nry8082 [silindi] daha önce devamlı içiyodum.Ama suan bebek düsünürken zararı olurmu diye 1 haftadır bıraktım.